Thjesht hidhni këtu

Word në Excel

Shndërroni Word në Excel në internet falas

%


Si të shndërroni një skedar Word në Excel në internet

  1. Për të kthyer një Word në Excel, tërhiqni dhe lëshoni ose klikoni në zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht skedarin tuaj Word në Excel

  4. Pastaj ju klikoni në lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur Excel në kompjuterin tuaj


Vlerësoni këtë mjet

3.7/5 - 28 votat


264,339 shndërrime që nga viti 2020!