Thjesht hidhni këtu

DOCX në Word

Shndërroni DOCX në Word në internet falas

%


Si të ktheni në internet një skedar DOCX në Word

  1. Për të kthyer një DOCX në Word, tërhiqeni dhe lëshoni ose klikoni në zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht DOCX tuaj në skedarin Word

  4. Pastaj ju klikoni në lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur Word DOC në kompjuterin tuaj


Vlerësoni këtë mjet

3.0/5 - 2 votat


109,024 shndërrime që nga viti 2020!