Thjesht hidhni këtu

Word në ePub

Shndërroni Word në ePub në internet falas

%


Si të shndërroni një skedar Word në epub në internet

  1. Për të kthyer një Word në EPUB, tërhiqni dhe lëshoni ose klikoni në zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht skedarin tuaj Word në skedarin ePub

  4. Pastaj ju klikoni në lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur ePub në kompjuterin tuaj


Vlerësoni këtë mjet

2.6/5 - 5 votat


317,683 shndërrime që nga viti 2020!