Само фрли го тука

Word до ePub

Претворете го Word во ePub онлајн бесплатно

%


Како да конвертирате Word во датотека epub преку Интернет

  1. За да конвертирате Word документ, повлечете и испуштите или кликнете на нашата област за поставување за да ја испратите датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во ред

  3. Нашата алатка автоматски ќе ја претвори вашата Word во датотека ePub

  4. Потоа кликнете на линкот за преземање до датотеката за да го зачувате ePub на вашиот компјутер


Оцени ја оваа алатка

5.0/5 - 1 гласови


75,594 конверзии од 2020 година!