Fjalë në PDF

Zvarrit dhe lësho skedarët këtu
ose
Batch files
0
Përpunimi i grupeve është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e Pro. Përditësoni tani për të përpunuar shumë skedarë menjëherë.
Merrni qasje të pakufizuar ose Provoni një skedar të vetëm
ngarkimi

Llojet e skedarëve .DOC dhe .DOCX do të shndërrohen në .PDF

Ju lutemi vini re se të gjitha skedarët janë fshirë nga serveri ynë pas 24 orësh.


Si të konvertoni një skedar Word në PDF në internet

  1. Për të kthyer një skedar Word, tërhiqni dhe rrëzoni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë automatikisht do ta shndërrojë Fjalën tuaj në një skedar PDF

  4. Pastaj ju klikoni lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur PDF në kompjuterin tuaj

Fjalë në PDF

Vlerësoni këtë mjet

5.0/5 - 6 vota


4,675 konvertime që nga viti 2020!