Збор до PDF

Повлечете и испуштајте датотеки овде
или
Batch files
0
Обработката на серии е достапна само за корисници на Про. Ажурирајте сега за да процесирате повеќе датотеки одеднаш.
Добијте неограничен пристап или обидете се со една датотека
Поставување

Типови датотеки .DOC и .DOCX ќе бидат претворени во .PDF

Забележете дека сите датотеки се избришани од нашиот сервер по 24 часа.


Како да конвертирате датотека Word во PDF преку Интернет

  1. За да конвертирате датотека Word, повлечете и испуштите или кликнете на нашата област за испраќање за да ја испратите датотеката

  2. Вашата датотека ќе оди во редица

  3. Нашата алатка автоматски ќе го претвори вашиот Збор во PDF-датотека

  4. Потоа ќе кликнете на врската за преземање до датотеката за да ја зачувате PDF на вашиот компјутер

Збор до PDF

Оценете ја оваа алатка

5.0/5 - 6 гласови


4,670 конверзии од 2020 година!