PDF до Word

Претвори PDF во Word на Интернет бесплатно

Повлечете и испуштајте датотеки овде
или
Pdf files
Изберете опција
Batch files
0
Обработката на серии е достапна само за корисници на Про. Ажурирајте сега за да процесирате повеќе датотеки одеднаш.
Добијте неограничен пристап или обидете се со една датотека
Поставување

Датотеката ќе се претвори во Word

Забележете дека сите датотеки се избришани од нашиот сервер по 24 часа.


Како да конвертирате датотека PDF во Word преку Интернет

  1. За да конвертирате PDF, влечете и пуштете или кликнете на нашата област за испраќање за да ја испратите датотеката

  2. Вашата датотека ќе оди во редица

  3. Нашата алатка автоматски ќе го претвори вашиот PDF во датотека Word

  4. Потоа кликнете на врската за преземање до датотеката за да го зачувате Зборот на вашиот компјутер

PDF до Word

Оценете ја оваа алатка

5.0/5 - 3 гласови


4,912 конверзии од 2020 година!