PDF në Word

Convert PDF në Word falas

Zvarrit dhe lësho skedarët këtu
ose
Pdf files
Zgjidhni opsionin
Batch files
0
Përpunimi i grupeve është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e Pro. Përditësoni tani për të përpunuar shumë skedarë menjëherë.
Merrni qasje të pakufizuar ose Provoni një skedar të vetëm
ngarkimi

Dosja do të konvertohet në Word

Ju lutemi vini re se të gjitha skedarët janë fshirë nga serveri ynë pas 24 orësh.


Si ta konvertoni një skedar PDF në Word në internet

  1. Për të kthyer një PDF, tërhiqni dhe lëshoni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë automatikisht do të shndërrojë PDF tuaj në një skedar Word

  4. Pastaj klikoni në lidhjen e shkarkimit të skedarit për të ruajtur Fjalën në kompjuterin tuaj

PDF në Word

Vlerësoni këtë mjet

5.0/5 - 3 vota


4,906 konvertime që nga viti 2020!