Thjesht hidhni këtu

DOCX në XLSX

Konvertoni DOCX në XLSX në internet falas

%


Si të shndërroni një skedar DOCX në XLSX në internet

  1. Për të kthyer një dokument DOCX, tërhiqni dhe lëshoni ose klikoni në zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht skedarin tuaj DOCX në XLSX

  4. Pastaj ju klikoni në lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur XLSX në kompjuterin tuaj


Vlerësoni këtë mjet

5.0/5 - 2 votat


99,452 shndërrime që nga viti 2020!