Thjesht hidhni këtu

Word në XLSX

Shndërroni Word në XLSX në internet falas

%


Si të shndërroni një skedar Word në XLSX në internet

  1. Për të kthyer një Word në XLSX, tërhiqeni dhe lëshoni ose klikoni në zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht skedarin tuaj Word në XLSX

  4. Pastaj ju klikoni në lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur XLSX në kompjuterin tuaj


Vlerësoni këtë mjet

5.0/5 - 2 votat


106,613 shndërrime që nga viti 2020!