Само фрли го тука

Word до XLSX

Претворете го Word во XLSX онлајн бесплатно

%


Како да конвертирате датотека Word во XLSX преку Интернет

  1. За да претворите Word во XLSX, повлечете и испуштите или кликнете на нашата област за поставување за да ја испратите датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во ред

  3. Нашата алатка автоматски ќе ја претвори вашата Word во датотека XLSX

  4. Потоа кликнете на линкот за преземање до датотеката за да го зачувате XLSX на вашиот компјутер


Оцени ја оваа алатка

5.0/5 - 2 гласови


106,613 конверзии од 2020 година!