Thjesht hidhni këtu

Word në ZIP

Shndërroni Word në ZIP online falas

%


Si të shndërroni një skedar Word në ZIP në internet

  1. Për të kthyer një Word në ZIP, tërhiqni dhe lëshoni ose klikoni në zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht skedarin tuaj Word në ZIP

  4. Pastaj ju klikoni në lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur ZIP në kompjuterin tuaj


Vlerësoni këtë mjet

4.5/5 - 57 votat


227,002 shndërrime që nga viti 2020!