Само фрли го тука

Word до ZIP

Претворете го Word во ZIP на интернет бесплатно

%


Како да конвертирате датотека Word во ZIP преку Интернет

  1. За да претворите Word во ZIP, повлечете и испуштите или кликнете на нашата област за поставување за да ја испратите датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во ред

  3. Нашата алатка автоматски ќе ја претвори вашата Word во ZIP-датотека

  4. Потоа, кликнете на линкот за преземање до датотеката за да го зачувате ZIP на вашиот компјутер


Оцени ја оваа алатка

4.4/5 - 70 гласови


269,621 конверзии од 2020 година!