Thjesht hidhni këtu

Word në PowerPoint

Shndërroni Word në PowerPoint në internet falas

%


Si të shndërroni një skedar Word në PowerPoint në internet

  1. Për të kthyer një Word në PowerPoint, tërhiqeni dhe lëshoni ose klikoni në zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht skedarin tuaj Word në PowerPoint

  4. Pastaj ju klikoni në lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur PowerPoint në kompjuterin tuaj


Vlerësoni këtë mjet

3.9/5 - 21 votat


223,311 shndërrime që nga viti 2020!