Само фрли го тука

Word до PowerPoint

Претворете го Word во PowerPoint на Интернет бесплатно

%


Како да конвертирате датотека на Word во PowerPoint преку Интернет

  1. За да претворите Word во PowerPoint, повлечете и испуштите или кликнете на нашата област за поставување за да ја испратите датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во ред

  3. Нашата алатка автоматски ќе ја претвори вашата датотека Word во PowerPoint датотека

  4. Потоа кликнете на врската за преземање до датотеката за да го зачувате PowerPoint на вашиот компјутер


Оцени ја оваа алатка

3.9/5 - 21 гласови


221,943 конверзии од 2020 година!