Само фрли го тука

Word до Excel

Претворете го Word во Excel на Интернет бесплатно

%


Како да конвертирате датотека Word во Excel преку Интернет

  1. За да претворите Word во Excel, повлечете и испуштите или кликнете на нашата област за поставување за да ја испратите датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во ред

  3. Нашата алатка автоматски ќе ја претвори вашата датотека Word во Excel

  4. Потоа, кликнете на врската за преземање до датотеката за да го зачувате Excel на вашиот компјутер


Оцени ја оваа алатка

3.7/5 - 28 гласови


264,439 конверзии од 2020 година!