Thjesht hidhni këtu

DOC në XLS

Shndërroni DOC në XLS në internet falas

%


Si të shndërroni një skedar DOC në XLS në internet

  1. Për të kthyer një DOC në XLS, tërhiqni dhe lëshoni ose klikoni në zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht DOC-në tuaj në skedarin XLS

  4. Pastaj ju klikoni në lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur XLS në kompjuterin tuaj


Vlerësoni këtë mjet

5.0/5 - 2 votat


226,954 shndërrime që nga viti 2020!