Numërues fjalësh

Ngjitni tekstin tuaj më poshtë për të numëruar numrin tonë të fjalëve dhe për t'ju treguar numrin e përgjithshëm të fjalëve dhe karaktereve:

Kopjuar!
0
Fjalët
0
Karakteri

Vlerësoni këtë mjet

4.3/5 - 46 votat


137,540 shndërrime që nga viti 2020!