Ieu mangrupikeun tarjamahan anu kasar tina istilah jasa Inggris sareng kabijakan privasi Inggris pikeun aspek hukum anu sami waé diterapkeun dina basa Inggris

Kecap. Kana Sarat Palayanan

1. Syarat

Kalayan ngaksés halaman wéb dina https://word.to , anjeun satuju pikeun kaiket ku istilah jasa ieu, sadaya hukum sareng peraturan anu berlaku, sareng satuju yén anjeun tanggel waler pikeun patuh hukum lokal anu berlaku. Upami anjeun henteu satuju sareng salah sahiji istilah ieu, anjeun dilarang nganggo atanapi aksés kana situs ieu. Bahan anu aya dina situs wéb ieu dijagaan ku hukum hak cipta sareng mérek dagang anu berlaku.

2. Anggo Lisensi

  1. Idin dibéré pikeun ngaunduh samentawis hiji salinan matéri (inpormasi atanapi parangkat lunak) dina halaman wéb Word.to kanggo paningal transitory pribadi, sanés komérsial. Ieu hibah lisénsi, sanés mindahkeun judul, sareng dina lisénsi ieu anjeun henteu tiasa:
    1. ngarobih atanapi nyalin bahanna;
    2. ngagunakeun bahan pikeun tujuan komérsial, atanapi pikeun paméran umum (komérsial atanapi non-komersial);
    3. nyobian dékompilasi atanapi ngabalikkeun rékayasa naon waé software anu aya dina halaman wéb Word.to;
    4. ngaleupaskeun hak cipta atanapi notasi propriétika sanés tina bahan; atawa
    5. mindahkeun bahan tonother person atanapi 'mirror' bahan dina sérver anu sanés.
  2. Lisénsi ieu sacara otomatis bakal ditumpes upami anjeun ngalanggar salah sahiji larangan ieu sareng tiasa ditamatkeun ku Word.tot iraha waé. Saatos ngeureunkeun paningalan anjeun tina matéri ieu atanapi saatos béakna lisénsi ieu, anjeun kedah musnahkeun naon waé bahan anu diunduh anu anjeun kagungan naha dina format éléktronik atanapi cetak.

3. Bantahan

  1. Bahan dina halaman wéb Word.to disayogikeun dina dasar 'sakumaha aya'. Word.to henteu ngajamin, dikedalkeun atanapi tersirat, sareng ieu ngabantah sareng negeskeun sadayana jaminan anu sanés kalebet, tanpa watesan, jaminan anu tersirat atanapi kaayaan kaagungan, kabugaran pikeun tujuan khusus, atanapi henteu ngalanggar hak cipta intelektual atanapi ngalanggar hak-hak anu sanés.
  2. Salajengna, Word.to henteu ngajamin atanapi ngadamel répréséntasi ngeunaan akurasi, kamungkinan hasilna, atanapi reliabilitas panggunaan bahan dina halaman wéb na atanapi anu aya hubunganana sareng bahan sapertos kitu atanapi dina situs mana waé anu aya hubunganana sareng situs ieu.

4. Watesan

Henteu aya anu salah. Word atanapi panyadia na bakal nanggungjawaban kanggo karusakan (kalebet, tanpa watesan, karusakan pikeun kaleungitan data atanapi kauntungan, atanapi kusabab gangguan bisnis) anu timbul tina panggunaan atanapi henteu sanggup ngagunakeun bahan dina Word.to's halaman wéb, bahkan upami Word.to atanapi perwakilan Word.touthorised parantos dibéjaan ku lisan atanapi tulisan ngeunaan kamungkinan karusakan sapertos kitu. Kusabab sababaraha yurisdiksi henteu ngijinkeun watesan dina jaminan anu tersirat, atanapi batasan tanggung jawab pikeun karusakan akibat atanapi insidental, watesan ieu henteu dilarapkeun ka anjeun.

5. Akurasi bahan

Bahan anu aya dina halaman wéb Word.to tiasa kalebet kasalahan téknis, tipografik, atanapi fotografik. Word.to henteu ngajamin yén salah sahiji bahan dina halaman wéb na akurat, lengkep atanapi ayeuna. Word.to tiasa ngadamel parobihan kana matéri anu aya dina halaman wéb na iraha waé tanpa aya bewara. Nanging Word.to henteu ngalakukeun komitmen pikeun ngapdet matéri.

6. Tautan

Word.to teu acan marios sadaya situs anu numbu ka halaman wéb na sareng henteu tanggel waler pikeun eusi situs anu aya hubunganana. Kalebetkeun tautan naon waé henteu hartosna dukungan ku Word.to situs. Pamakéan halaman wéb anu aya hubunganana sapertos anu résiko ku pangguna nyalira.

7. Modifikasi

Word.to tiasa ngarévisi istilah jasa ieu pikeun halaman wéb na iraha waé tanpa aya bewara. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu anjeun satuju pikeun kaiket ku vérsi ayeuna tina istilah jasa ieu.

8. Hukum Pamaréntahan

Syarat sareng kaayaan ieu diatur sareng ditafsirkeun saluyu sareng hukum Connecticut sareng anjeun henteu tiasa dibatalkeun ngalebetkeun yurisdiksi eksklusif pengadilan di Nagara éta atanapi tempatna.


32,892 konversi saprak 2020!